פיצה פולנטה אישית
המתכון האישי פיצה פולנטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 439 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות וקחי פטריות, מלח, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. נסו פיצה אישית, ביג קאהונה פיצה אישית, ו פיצה פאן אישית עליונה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן שני מחבתות עוגה עגולות 8 או 9 אינץ ' ומרפדים את תחתית עם עיגולים של נייר קלף.
שים את המים, קמח תירס, מלח, ותבלינים לתוך תבשיל תבשיל מיקרוגל גדול או 1 ליטר מידה. מבשלים במלוא העוצמה במשך 4 דקות. מערבבים היטב ומבשלים שוב בעוצמה גבוהה במשך 2 דקות יותר. מערבבים שוב ומבשלים בעוצמה גבוהה במשך 2 דקות נוספות.
הסר מהמיקרוגל, מערבבים בשמן האופציונלי, ומכים בכפית עד חלקה לחלוטין. [אפשרות ללא מיקרוגל: לבשל בסיר בגודל בינוני על נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד עבה מאוד.]
מורחים את הפולנטה באופן שווה בתחתית שתי המחבתות. (אם יש לך שאריות, לשמור אותו לשימוש אחר-או לעשות פיצה קטנה אחרת.)
מניחים את המחבתות בתנור ואופים במשך 12 דקות. בזמן שהקרום מתבשל, הכינו את התוספות והרוטב. השתמשתי ברוטב פשוט המבוסס על רסק עגבניות (3 כפות. להדביק, 2 כפות מים, שום, אורגנו, בזיליקום לפי הטעם) כי רציתי משהו עבה ולא מימי. רוטב הספגטי האהוב עליך יכול לשמש. מטגנים קלות את הירקות במחבת ללא מקל עד שבצל מתחיל להתרכך. לאחר 12 דקות, לקחת את הקרום מהתנור ולהפוך אותם על תבנית אפייה גדולה, זה לצד זה. הם צריכים ליפול ישר מהמחבת עם נייר הקלף דבוק אליהם. לקלף את הקלף.
מורחים כל קרום עם רוטב פיצה (לא להשתמש יותר מדי או שהם יהיו רטובים) העליון עם ירקות ונקניק טבעוני.
מפזרים שום קצוץ. חזור לתנור במשך כ -10 דקות, עד תוספות להיראות מוכן. הרם את תבנית האפייה בזהירות באמצעות מרית גדולה ואת היד שלך-הם לא חסון כמו פיצה רגילה,כדי להיות זהיר לא לתת את התוספות שלך להחליק.