המתכון פיצה פטריות בר עם בצל קרמל, פונטינה, ורוזמרין יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. אם יש לך שיני שום, שמן שום, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה, ו אורז פטריות בר חבילות עם בשר חזיר בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 3 כפות חמאה עם 2 כפות שמן זרעי ענבים במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ומטגנים עד להזהבה, כ -45 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
ממיסים 4 כפות הנותרים חמאה עם 1 כפית שמן זרעי ענבים במחבת גדולה כבדה אחרת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים פטריות, שום ושאלות. Sauté 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
מוסיפים יין ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, כ -13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים רוזמרין; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
7
עמדת מתלה בשליש התחתון של תנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
8
מניחים גיליון אפייה כבד 17x11-inch על מתלה (הפוך אם rimmed). מחממים תנור ל 260° לפחות 30 דקות לפני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
9
מרדדים 2 דיסקים בצק על משטח מקומח קלות כדי 8 סיבובים אינץ', המאפשר בצק לנוח כמה דקות אם הוא קופץ בחזרה.
מפזרים עוד גיליון אפייה (הפוך אם מעוטר) עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
11
העברת 1 עגול בצק לתבנית אפייה שנייה. מברשת קלה בצק עם שמן שום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
12
מפזרים 1/2 כוס גבינה. פיזור 2 1/2 כפות בצל על גבינה. לפזר 1/2 כוס פטריות על בצל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
13
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)
14
מיקום אפיית גיליון עם פיצה בקצה הרחוק של צד 1 של גיליון אפייה חם. להטות גיליון ולמשוך בחזרה לאט, המאפשר פיצה להחליק על גיליון חם. חזור עם דיסק הבצק השני, שמן שום, גבינה, בצל, פטריות ומלח, והחלק פיצה שנייה על המחצית השנייה של גיליון אפייה חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
15
אופים פיצות 6 דקות. לסובב פיצות חצי סיבוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
16
אופים עד הקרום הוא חום עמוק, על 6 דקות יותר. באמצעות מרית גדולה, בזהירות להעביר פיצות קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
סוכריות מצופות שוקולד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
17
תן מנוחה 1 דקה. חותכים לפרוסות ומגישים. חזור עם שאר החומרים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.