פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין
המתכון פיצה פטריות בר עם בצל קרמל, פונטינה, ורוזמרין יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 776 קלוריות. אם יש לך שיני שום, שמן שום, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה, ו אורז פטריות בר חבילות עם בשר חזיר בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה עם 2 כפות שמן זרעי ענבים במחבת גדולה כבדה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומטגנים עד להזהבה, כ -45 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
ממיסים 4 כפות הנותרים חמאה עם 1 כפית שמן זרעי ענבים במחבת גדולה כבדה אחרת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, שום ושאלות. Sauté 4 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל נספג, ערבוב לעתים קרובות, כ -13 דקות.
מוסיפים רוזמרין; מתבלים במלח ופלפל.
עמדת מתלה בשליש התחתון של תנור.
מניחים גיליון אפייה כבד 17x11-inch על מתלה (הפוך אם rimmed). מחממים תנור ל 260° לפחות 30 דקות לפני האפייה.
מרדדים 2 דיסקים בצק על משטח מקומח קלות כדי 8 סיבובים אינץ', המאפשר בצק לנוח כמה דקות אם הוא קופץ בחזרה.
מפזרים עוד גיליון אפייה (הפוך אם מעוטר) עם קמח תירס.
העברת 1 עגול בצק לתבנית אפייה שנייה. מברשת קלה בצק עם שמן שום.
מפזרים 1/2 כוס גבינה. פיזור 2 1/2 כפות בצל על גבינה. לפזר 1/2 כוס פטריות על בצל.
מיקום אפיית גיליון עם פיצה בקצה הרחוק של צד 1 של גיליון אפייה חם. להטות גיליון ולמשוך בחזרה לאט, המאפשר פיצה להחליק על גיליון חם. חזור עם דיסק הבצק השני, שמן שום, גבינה, בצל, פטריות ומלח, והחלק פיצה שנייה על המחצית השנייה של גיליון אפייה חם.
אופים פיצות 6 דקות. לסובב פיצות חצי סיבוב.
אופים עד הקרום הוא חום עמוק, על 6 דקות יותר. באמצעות מרית גדולה, בזהירות להעביר פיצות קרש חיתוך.
תן מנוחה 1 דקה. חותכים לפרוסות ומגישים. חזור עם שאר החומרים.