קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פיצה פטריות, פלפל, זית וצלפים

פיצה פטריות, פלפל, זית וצלפים
המתכון פטריות, פלפל, זית וצלפים פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פלפל, פטריות, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פלפל קלוי ופיצת זית, פיצת לחם צרפתי-זית ופלפל, ו פלפל ג'ק ופיצה פיתה כפולה זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדף תנור במדף הנמוך ביותר. אם יש לך אבן, הנח אותה על מתלה. מחממים תנור ל 288°, או הטמפרטורה הגבוהה ביותר של התנור שלך, במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כף חמה 1. שמן במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פטריות ומערבבים למעיל. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד פטריות זהובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מוסיפים שום ופלפל בל ומטוגנים עד לפרוסות פלפל פריך, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
6
בעוד הירקות מתבשלים, אבק קליפת פיצה 14 אינץ ' רחב עם קמח תירס, ולאחר מכן לשטח את הבצק על גבי. שימוש באצבעות מקורנות קלות או מערוך מקורנן, למתוח את הבצק לתוך סיבוב 13-14 אינץ'. (
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מפזרים לקלף עם קמח תירס יותר במידת הצורך כדי לוודא שקרום שקופיות סביב בקלות על קליפת; אחרת זה מקל כאשר אתה מנסה להעביר אותו לתנור.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מברשת שנותרה 1 כף. שמן על פני השטח של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
דַק-דַק-
9
רוטב כפית בספירלה מעל פיצה, עוזב גבול 1 אינץ'. לפזר תערובת ירקות, זיתים צלפים על פיצה. למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
בזהירות להחליק פיצה על אבן.
11
אופים עד הקרום הוא רק חרוך מעט על גבי וזהב על התחתונה (להרים קצה כדי לבדוק) וגבינה מותכת מבעבע, על 8 דקות. באמצעות פיל, להעביר פיצה ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
תן לפיצה לנוח דקה או שתיים, ואז תחתוך ותגיש.