קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

פיצה פטריות קראקר-קרום

פיצה פטריות קראקר-קרום
פיצה פטריות קראקר-קרום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות שיטאקי, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו צנון קלוי וחרדל ריקוטה פיזזן על קרום קרקר, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו עוף פטריות פיצה W / תרד קרום (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הקרום, לשלב 5 כפות מים, 1 כפית שמן, ושמרים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד 2 דקות. שקול או כף קלה 5 אונקיות קמח לחם לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מפזרים קמח לחם על תערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים קמח סולת, רוזמרין ומלח. מערבבים עד רק בשילוב. הפוך את הבצק על הדלפק; ללוש 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מניחים את הבצק בקערה בינונית מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים ומניחים במקום חם, ללא טיוטות, 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מיקום מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר. מחממים תנור ופיצה אבן ל 500; להשאיר אבן בתנור 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
כדי להכין ציפוי, לחמם מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להוסיף 2 כפיות שמן; מערבולת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיפים פטריות; מפזרים 1/4 מלח כפית. מוקפץ במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
להוסיף שום ופלפל; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
12
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מגלגלים בצק למעגל דק של 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
מעביר בצק לתבנית אפייה עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
מברשת את הבצק עם 1 כפית שמן. להחליק בצק על אבן פיצה שחומם מראש, באמצעות מרית כמדריך. להפחית את טמפרטורת התנור ל 475; אופים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
16
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מורחים רוטב על קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'; העליון עם גבינת מוצרלה, תערובת פטריות, Parmigiano.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
18
אופים 4 דקות או עד הקרום הוא השחמה. פורסים פיצה ל-8 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר3.5 אונקיות קמח לחם (אודות3.5 אונקיות קמח לחם (אודות12 כפיות אבקת שוםפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)0חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק2חתיכות טופי הית' בררוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ2חתיכות טופי הית' בררוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב מרינרה נתרן נמוך (כגון McCutcheon של)רוטב מרינרה נתרן נמוך (כגון McCutcheon של)12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולה, מחולקשמן זית כתית מעולה, מחולק1אוראו ממולאים כפולים3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות גרוסות חלק - גבינת מוצרלה רזה (אודותאונקיות גרוסות חלק - גבינת מוצרלה רזה (אודות0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח סולתקמח סולת113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כובעי פטריות שיטאקי פרוסיםכובעי פטריות שיטאקי פרוסים53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)