פיצה פטריות קראקר-קרום
פיצה פטריות קראקר-קרום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, פטריות שיטאקי, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו צנון קלוי וחרדל ריקוטה פיזזן על קרום קרקר, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו עוף פטריות פיצה W / תרד קרום (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב 5 כפות מים, 1 כפית שמן, ושמרים בקערה.
בואו לעמוד 2 דקות. שקול או כף קלה 5 אונקיות קמח לחם לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מפזרים קמח לחם על תערובת שמרים.
מוסיפים קמח סולת, רוזמרין ומלח. מערבבים עד רק בשילוב. הפוך את הבצק על הדלפק; ללוש 1 דקה.
מניחים את הבצק בקערה בינונית מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. מכסים ומניחים במקום חם, ללא טיוטות, 40 דקות.
מיקום מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר. מחממים תנור ופיצה אבן ל 500; להשאיר אבן בתנור 30 דקות.
כדי להכין ציפוי, לחמם מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 2 כפיות שמן; מערבולת.
מוסיפים פטריות; מפזרים 1/4 מלח כפית. מוקפץ במשך 2 דקות.
להוסיף שום ופלפל; לטגן 3 דקות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות.
מגלגלים בצק למעגל דק של 14 אינץ'.
מעביר בצק לתבנית אפייה עם קמח תירס.
מברשת את הבצק עם 1 כפית שמן. להחליק בצק על אבן פיצה שחומם מראש, באמצעות מרית כמדריך. להפחית את טמפרטורת התנור ל 475; אופים 5 דקות.
מורחים רוטב על קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'; העליון עם גבינת מוצרלה, תערובת פטריות, Parmigiano.
אופים 4 דקות או עד הקרום הוא השחמה. פורסים פיצה ל-8 טריזים.