מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מצוין. מתכונים דומים: מנטה שוקולד צ'יפס בראוני פיצה + פיצה בר לילות ארוחת ערב (חלב ללא גלוטן!), פיצה רטטוי (ללא גלוטן וחלב), ו פיצת פיאסטה מקסיקנית ללא חלב.
הוראות
1
כדי להפוך את הבסיס, להטות את הקמח לתוך קערה של מערבל שולחן העליון (או מעבד מזון עם מצורף בצק).
להניח כל בסיס על תבנית אפייה מאובקת עם סולת. מחלקים את רוטב העגבניות בין הפיצות, מתפשטים כמעט עד הקצה. נקודה על התרד, להוסיף תוספות שלך טפטוף עם קצת שמן. מבשלים 5 דקות, ואז לשבור ביצה על כל פיצה. להחליף את סדיני האפייה, ואז לבשל במשך 10 דקות יותר או עד בסיסים מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
לא מגן מקומי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
כמו למשל M&M's
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
טפטוף בזיליקום רקטות עם טיפת שמן ומיץ לימון. לפזר על הפיצה לפני האוכל.
פיצה ניתן לזווג עם סנג ' ובזה, יין ברברה, ושיראז. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. יקב קרדלה סנג ' ובזה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.