פיצה פרושוטו עם רוטב לבן חריף
אם יש לכם חרדל דיז'ון, חלב, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 שעות ו-50 דקות. נסו פיצה לבנה עם פרושוטו, ארוגולן ועגבניות, פסטת צדפות טריות עם רוטב בזיליקום לבן שמנת + פרושוטו פריך, ו פיצת BLT עם רוטב לבן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2/3 כוס מים חמים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, ולתת לעמוד 5 דקות או עד בצורת בועות. שקול או כף קלה 75 אונקיות קמח לחם (כ 1/2 כוסות) לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מפזרים 75 אונקיות קמח לחם מעל תערובת שמרים.
מוסיפים 1 כף שמן זית ומלח.
מערבבים במהירות נמוכה במשך 2 דקות או עד הבצק יוצר כדור. הגדל מהירות בינונית, ומערבבים 8 דקות או עד חלקה ואלסטית.
מניחים את הבצק בקערה בינונית מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) Punch dow down.
מכסים את פני הבצק בניילון נצמד מצופה קלות בתרסיס בישול. מקררים למשך 24 שעות.
תן לעמוד, מכוסה, במשך 2 שעות או עד הבצק מגיע לטמפרטורת החדר. אגרוף בצק למטה.
מניחים פיסת נייר קלף על משטח עבודה שטוח ומפזרים קלף עם 2 כפות קמח לחם שנותר.
רול בצק החוצה למעגל 13 אינץ'. החלק את הקלף והבצק על קליפת פיצה או תבנית אפייה שטוחה.
מברשת את הבצק באופן שווה עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן זית. מכסים את הבצק בקלילות בניילון נצמד.
מניחים מדף תנור בסביבה הנמוכה ביותר, ומניחים אבן פיצה על מתלה. מחממים תנור ל 50
שלב חלב הבא 3 מרכיבים (דרך חלמון ביצה) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף. ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים במשך 3 דקות או רק עד חמאה ושום מתחילים חום, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 2 כפיות קמח לכל מטרה למחבת, ומבשלים 30 שניות, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים בתערובת חלב, ומביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מורחים רוטב בשכבה זוגית על הבצק, משאירים גבול 1/4 אינץ'; מפזרים רוטב באופן שווה עם גבינה. להחליק קלף ופיצה על אבן פיצה שחומם מראש.
אופים ב 500 במשך 18 דקות או עד הקרום הוא זהוב. סדר פרושוטו על פיצה, ומפזרים עירית.
חותכים פיצה לתוך 12 טריזים.