פיצה צדפה עם ציפוי סלט
פיצה צדפה עם ציפוי סלט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 504 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלט ירקות, פלפל טרי, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: תוספת פיצה-פיצה סלמון מעושן, פיצה צדפה ניו הייבן, ו פיצה צדפות ובייקון.
הוראות
שמן שתי מחבתות פיצה 12 אינץ ' או גיליונות אפייה גדולים. לחץ על בצק הפיצה לתוך סיבוב 12 אינץ 'בערך, או מלבן 9 על 13 אינץ', על כל מחבת מוכנה.
אופים עד שהבצק מתחיל להשחים, כ -10 דקות.
בינתיים, קו מסננת עם כמה מגבות נייר.
שים את הצדפות מנוקזות במסננת ולחץ בעדינות כדי להסיר לחות עודפת.
מורחים את הצדפות על קרום הפיצה האפוי חלקית, מפזרים את השום, פתיתי פלפל אדום, ו 1/4 כפית מלח, וטפטוף עם 3 כפות שמן.
אופים את הפיצות במשך 8 עד 10 דקות. לא לבשל יתר על המידה או הצדפות יהיה להקשיח.
בינתיים, בקערה גדולה, לזרוק את הירוקים עם עגבניות שרי, הנותרים 1 כף שמן, חומץ, הנותרים 1/4 מלח כפית, ואת הפלפל השחור.
מוציאים את הפיצות מהתנור וממלאים את הסלט.
שפע של בצק: אם אתה לא מצליח למצוא בצק פיצה בחלק המקרר של הסופרמרקט שלך, מקומות פיצה לעתים קרובות ימכרו לך את זה לפי משקל. פשוט תשאל.
המלצת יין: פינו גריג ' יו מוכר יינות לבנים אחרים במסעדות איטלקיות ביותר משניים לאחד, וזה סוג המנה שבאמת מראה למה. פריך, נקי ואור, פינו גריג ' יו טוב ידגיש יפה את הצדפות והעגבניות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![שרדונה אחוזת רושיולי]()
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.