Pizzan הוא pescatarian ומספק כ 3 מנות. במנה עיקרית זו יש 518 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, פחיות, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון), עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו פרוזן חמאת בוטנים גביע קינוח פיצה (פיצה Tretzza) + וידאו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הקמח בקערה. הפוך באר במרכז, להוסיף את השמרים מעורבבים כדי להדביק עם מים ולאחר מכן את שמן זית, מלח, פלפל וביצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים יחד ולאחר מכן רסק דק עם מים חמים עד שהוא דומה מסטיק ויוצא מן הידיים. ללוש במשך כ 3 דקות עד שזה כבר לא נדבק לידיים. לעצב בצק לכדור, לכסות עם קערה ולאפשר לעמוד 30 דקות. ללוש שוב ולאחר מכן להרים את הבצק ולמשוך אותו החוצה עם האצבעות, לסובב אותו. שמן תבנית אפייה וחימום מראש תנור ל 500 מעלות F.