פיצות סבוי-כרוב-ו-Sunchoke
זה מובא אליך על ידי מזון ויין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כרוב סבוי עם שקדים, סבוי כרוב כבוש, ו עגל על כרוב סבוי.
הוראות
מחממים אבן פיצה בתחתית התנור במשך 45 דקות, או בנדיבות שמן תבנית אפייה גדולה. לסחוט את חצאי הלימון לתוך קערה גדולה של מים ושחרר אותם. לקלף את sunchokes ולהוסיף אותם למים כמו שאתה הולך (כדי למנוע מהם כהה).
חותכים את sunchokes לחתיכות 1 אינץ ' ולהחזיר אותם למי לימון.
מסננים חצי sunchokes, להעביר אותם לסיר בינוני לכסות עם החלב. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום מתון עד רך, על 15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את sunchokes לבלנדר.
הוסף 1/2 כוס חלב פירה. להחזיר את מחית למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מופחת 1 כוס, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן.
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה למדי, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 7 דקות.
מוסיפים את הכרוב, מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, 12 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת גדולה אחרת, לחמם את 2 כפות הנותרים של השמן.
מסננים את sunchokes הנותרים להתייבש טפיחה.
מוסיפים אותם למחבת ומבשלים על אש מתונה, מסתובבים כמה פעמים, עד פריך, 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לצלחת.
חותכים את בצק הפיצה לשניים; לעבוד עם חתיכה 1 בכל פעם ולשמור את השאר מכוסה. קמח קל קליפת פיצה או תבנית אפייה שטוחה. על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק כדי ליצור סיבוב 12 אינץ'.
מורחים מחצית מחית sunchoke על הסיבוב, משאיר גבול 1/2 אינץ'. לפזר חצי כרוב על מחית, ואחריו חצי sunchokes crisped.
מפזרים חצי מהמחלקה למעלה. החלק את הפיצה על האבן החמה או גיליון אפייה משומן ואופים בתחתית התנור במשך כ 4 דקות, עד פריך על הקרקעית מבעבע על גבי.
מפזרים את הפיצה עם חצי פקורינו וקורנית, חתוכים לפרוסות ומגישים. חזור עם שאר החומרים כדי להכין פיצה שנייה.