פיצת עוף בשומשום מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל עוף שומשום מתוק Pizzan. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1036 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אם יש לכם פיצה עם גבינה, רצועות עוף בגריל, פיצה עם קרום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הגבינה פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די גרוע. נסו עוף שומשום מתוק, עוף שומשום מתוק ודביק, ו נגיסי עוף בשומשום עם רוטב מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק רצועות עוף עם רוטב שזיפים למעיל.
מברשת שפה של קרום עם דבש ומפזרים על זרעי שומשום לבן ושחור.
מורחים רוטב באופן שווה על פני הקרום. למעלה עם שאר החומרים.
אופים ב 450 מעלות F 12 עד 15 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto