פירה בטטות ואגסים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 234 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מים, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. נסו תפוחי אדמה מתוקים ואגסים, ברוקולי, בטטות ואגסים, ו אגסים קלויים מייפל ובטטות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את האגסים, יין, ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. הפעל חום בינוני נמוך ומבשל עד אגסים רכים, על 5-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר אגסים מיין ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
אגס
יין
3
מניחים את תפוחי האדמה המתוקים לתוך סיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
לנקז ולאפשר תפוחי אדמה קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
5
מערבבים את האגסים השמורים, התאדו חלב, וניל, סוכר חום, חמאה, קינמון ואגוז מוסקט לתוך תפוחי אדמה מתוקים ומחית עד חלקה.