פירה ותבשיל נקניק
אם יש לכם מרק בשר בצל מתובל, נקניק חזיר בתפזורת, קמח זהבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו פירה ותבשיל נקניק, תבשיל בצל עם נקניק ופירה., ו תבשיל פירה תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. ספריי עם תרסיס בישול 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד; לנקז. בתבנית אפייה, מערבבים נקניק וירקות קפואים. בקערה קטנה, לערבב מרק וקמח עד חלקה; לשפוך על תערובת נקניק. מערבבים בעדינות.
מכסים בנייר כסף; אופים 35 עד 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא חמה, תוססת מעט מעובה.
הפוך תפוחי אדמה לפי ההוראות על הנרתיק באמצעות מים, חלב וחמאה.
בואו לעמוד 3 עד 5 דקות. כפית על תערובת נקניקיות.
אופים חשפו 8 עד 10 דקות יותר או עד תפוחי אדמה מתחילים חום.