פירה עם שמן זית ועשבי תיבול
פירה עם שמן זית ועשבי תיבול עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך פלפל, בזיליקום, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. נסו פירה עם עשבי תיבול, פירה עם שום צלוי ועשבי תיבול, ו פירה תפוחי אדמה מתוקים וחלודים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את תפוחי האדמה, 1 כפית מלח ומים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מנמיכים את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים עד מזלג מכרז, על 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, הזמנה 1/2 כוס של נוזל הבישול. תחזיר את תפוחי האדמה למחבת. לנער את המחבת על חום בינוני במשך כדקה כדי לייבש את תפוחי האדמה.
להעביר את תפוחי האדמה לטחנת מזון, ricer או קערה.
מוסיפים את השמן ואת נוזל בישול שמורות לסיר וחמים מעל חום בינוני.
הסר את המחבת מהחום. מועכים את תפוחי האדמה דרך טחנת מזון או ricer לתוך המחבת (או מחית ביד בקערה ולהעביר למחבת).
מוסיף את בזיליקום, פטרוזיליה ו טרגון ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.