קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

פירה שורש סלרי עם אגוזי לוז קלויים

פירה שורש סלרי עם אגוזי לוז קלויים
אם יש לכם פלפל, אגוזי לוז, שמן לוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פירה שורש סלרי עם אגוזי לוז קלויים, סלט תפוחים וסלרי עם אגוזי לוז קלויים, ו סלט שורש סלרי עם מנצ'גו, אגוזי לוז ודובדבנים יבשים.

הוראות

1
מניחים שורש סלרי ותפוחי אדמה גדולכדורסל.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מים קרים לכיסוי; תבלינים עם מלח. מביאים לרתיחה מעל בינוני highheat. להפחית את החום; להתבשל עד צמחיכול להיות פירסינג עם מזלג, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מסננים ירקות היטב. Pass vegetablesthrough טחנת מזון או תפוח אדמה ricer intosame סיר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בינתיים, להביא שמנת וחלב רקבמבשל בסיר בינוני; removefrom חום. מערבבים ירקות purée constantlyover חום בינוני-נמוך עד לחות עודפת, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מערבבים חמאה לתוך פירה כמה חתיכות בכל פעם, מיזוג בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
Removefrom חום; מקפלים לאט בתערובת שמנת untila צורות פירה חלקה. מתבלים לפי הטעם עםזלת ופלפל. עשה קדימה: Purée יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש amicrowave או בקערה חסינת חום להגדיר מעל סיר אזעקה של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מסננים purée חם דרך רשת בינוניתלחדור לקערה הגשה (זה עושה את thetexture חלקה במיוחד שמנת).
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
טפטוף בשמן; לפזר אגוזי לוז מעל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
דַק-דַק-