קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

פירושקי

פירושקי
פירושקי הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך תפוחי אדמה, קמח, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו Pan Pierogies, פירושקי תוצרת בית, ו פירושקי תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, חלב ומלח 1/4 כפית במעבד מזון. דופק עד שהבצק יוצר לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מרדדים את הבצק על לוח מקומח וחותכים 2 1/2 - על ידי 2 1/2 ריבועים. זרוק על 2 כפיות של פירה במרכז כיכר בצק. לטבול אצבע במים, להפעיל אותו סביב קצה הכיכר, לקפל את תפוחי האדמה בפנים לצבוט את הקצוות כדי לאטום. חזור עם הבצק הנותר ומילוי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מניחים את pierogies סיים על מחבתות גיליון משוריינות.
4
להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת ושחרר את pierogies ב. כאשר כולם צפים למעלה, הם נעשים, 3 עד 4 דקות. מתח ומניח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
בעוד pierogies מתבשלים, במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
מוסיף את הבצל ו לטגן עד חום בינוני, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
יוצקים מעל pierogies, בעדינות לזרוק ולהגיש.