קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות74
מגזין

פירות ים en Brodo עם טרגון פסטו

פירות ים en Brodo עם טרגון פסטו
פירות ים en Brodo עם טרגון פסטו הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 858 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חוטי זעפרן, שן שום, עלי פטרוזיליה שטוח עלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: סלט פירות ים עם רוטב טרגון שמנת, טימבלס פירות ים עם טרגון Beurre Blanc, ו סלט פירות ים עם טרגון שמנת-רוטב חרדל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. מחלקים עצמות, בצל, שומר, גזר, ו 1/4 כוס שמן בין 2 גליונות אפייה rimmed; מתבלים עם מלח ופלפל וזורקים למעיל. צלוי, משליך באמצע, עד שהירקות מתרככים ומשחימים, 6075 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
זעפרן חום ונותר 1/4 כוס שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להוסיף כרישה ושום; העונה עם מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 810 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
להוסיף ורמוט; להביא לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
5
מוסיפים עצמות קלויות וירקות, גבעולי פטרוזיליה, גרידת לימון, עלי דפנה, פלפלים ו-10 כוסות מים לסיר. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים בעדינות, ברפרוף לפי הצורך, עד מופחת בחצי, על 1 שעה. מסננים דרך מסננת לסיר נקי; להשליך מוצקים. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
שום דופק, פטרוזיליה, טרגון במעבד מזון עד קצוץ דק מאוד. עם מנוע פועל, לאט להוסיף שמן, ולעבד עד חלקה; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1
להחזיר מרק לרתיחה; להוסיף רכיכה, לכסות סיר, ומבשלים עד רכיכה פתוחה (להשליך כל זה לא לפתוח), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים רכיכה לקערה גדולה ומוסיפים מצקת של מרק; אוהל עם נייר כסף. דגים העונה עם מלח ופלפל; להוסיף מרק בסיר. כיסוי; לבשל דגים בעדינות עד אטום לאורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רכיכהרכיכה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחלקים דגים וסרטנים בין קערות רדודות מרק מצקת מעל.
מרכיבים שתצטרך
רכיכהרכיכה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
4
רסס תבשיל עם שמן, העליון עם פסטו, ומגישים עם טוסט.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
דַק-דַק-
5
לעשות קדימה: ברודו יכול להתבצע 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה. פסטו יכול להתבצע 1 יום קדימה. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח וצינה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות