קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

פיש האוס פונץ'

פיש האוס פונץ'
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פילדלפיה פיש האוס פונץ, פונץ ' בית הדגים של הסוחר ויק., ו פונץ ' בית הדגים של קאובוי חצות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את בלוק קרח, למלא קרטון עם מים להקפיא עד מוצק, על 8 שעות (ראה הערת טבחים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
2
מערבבים יחד סוכר ומים 31/2 כוסות בקערה גדולה או סיר עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים מיץ לימון, רום, קוניאק, ברנדי וצונן, מכוסה, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
דבש הדריםדבש הדרים
4
שים גוש קרח בקערת פונץ ' ושופך אגרוף מעליו.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
1
* עבור בלוק קרח ברור יותר, להרתיח מים ראשון, ואז מגניב לטמפרטורת החדר. * אגרוף יכול להיות מקורר עד 6 שעות לפני הוספת קרח.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט