קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

פיש האוס פונץ'

פיש האוס פונץ'
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פילדלפיה פיש האוס פונץ, פונץ ' בית הדגים של הסוחר ויק., ו פונץ ' בית הדגים של קאובוי חצות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את בלוק קרח, למלא קרטון עם מים להקפיא עד מוצק, על 8 שעות (ראה הערת טבחים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
2
מערבבים יחד סוכר ומים 31/2 כוסות בקערה גדולה או סיר עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים מיץ לימון, רום, קוניאק, ברנדי וצונן, מכוסה, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
קוניאקקוניאק
דבש הדריםדבש הדרים
4
שים גוש קרח בקערת פונץ ' ושופך אגרוף מעליו.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
* עבור בלוק קרח ברור יותר, להרתיח מים ראשון, ואז מגניב לטמפרטורת החדר. * אגרוף יכול להיות מקורר עד 6 שעות לפני הוספת קרח.
מרכיבים שתצטרך
אגרוףאגרוף
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated