פיש האוס פונץ'
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פילדלפיה פיש האוס פונץ, פונץ ' בית הדגים של הסוחר ויק., ו פונץ ' בית הדגים של קאובוי חצות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את בלוק קרח, למלא קרטון עם מים להקפיא עד מוצק, על 8 שעות (ראה הערת טבחים, להלן).
מערבבים יחד סוכר ומים 31/2 כוסות בקערה גדולה או סיר עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים מיץ לימון, רום, קוניאק, ברנדי וצונן, מכוסה, לפחות 3 שעות.
שים גוש קרח בקערת פונץ ' ושופך אגרוף מעליו.
* עבור בלוק קרח ברור יותר, להרתיח מים ראשון, ואז מגניב לטמפרטורת החדר. * אגרוף יכול להיות מקורר עד 6 שעות לפני הוספת קרח.