קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פיתוי Gravadlax

פיתוי Gravadlax
פיתוי Gravadlax עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, קרם כפול קרטון, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 63 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: Gravadlax, מלפפון קרמי עם gravadlax, ו סלק מוכתם סלמון Gravadlax.

הוראות

1
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לשבבים דקים מאוד. מנדולינה עושה את זה קל; אחרת דק פרוסה, לערום אותם לחתוך את הערימה למקלות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
שים את הצ ' יפס בקערה ומכסה במים מלוחים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את gravadlax לרצועות רחבות. דק קוצצים את הבצלים. ממיסים ידית גדולה של חמאה במחבת קטנה, מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 5 דקות. חמאה החלק הפנימי של צלחת רדוד ovenproof, על קיבולת 1.2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
GravlaxGravlax
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מסננים תפוחי אדמה וממרחים שליש על הצלחת. עונה היטב. לפזר חצי gravadlax ובצל על גבי, ואז לכסות עם שליש אחר של תפוחי אדמה. לפזר על gravadlax הנותרים בצל. כיסוי עם שאריות תפוחי אדמה ועונה היטב. קרם חם וחלב במחבת קטנה עד שהוא רותח, ואז שופכים על תפוחי האדמה. מנקדים את החלק העליון עם חמאה ואופים עבור 1 hr עד תפוחי אדמה הם במכרז ואת הזהב העליון. מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה עם ירקות ירוקים כגון ברוקולי או אפונה הצמד.
מרכיבים שתצטרך
GravlaxGravlax
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

גרבלקס בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.