פיתולים מאפה עם סוכר מתובל-דבש זיגוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פיתולי מאפה עם זיגוג סוכר דבש מתובל. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 128 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-20 מנות. לך לחנות ותביא שמן זית, שומן חזיר, אגוז מוסקט טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופגניות דלעת עם אבקת סוכר זיגוג וחורים סופגניית סוכר מתובל, בצק עלים סופגניות עם סוכר קינמון וזיגוג בורבון, ו עוגיות סוכר מתובל עם זיגוג מייפל.
הוראות
לטאטא קמח, מלח, ו yeastin קערה בינונית להתמזג היטב.
להוסיף lardand לשפשף עם קצות האצבעות עד mixtureresembles ארוחה גסה. הפוך גם incenter של תערובת ויוצקים יין לתוך היטב.מערבבים עם מזלג עד צורות בצק מדובלל.לאסוף את הבצק יחד ולהפוך את פני שטח עבודה מקורנת ontolightly. ללוש doughuntil חלק וגמיש, הוספת מים חמים על ידי כפית אם הבצק יבש, על 10 דקות.
קו אפייה גדולה עם parchmentpaper.
מרדדים בצק על flouredsurface קלות לעובי 1/8 אינץ'. באמצעות גלגל flutedpastry, לחתוך בצק לתוך 1 1/4 אינץ '-wideby 4 אינץ ' -רצועות ארוכות. לסובב בעדינות כל אחד במרכז, להרכיב קשת.
מניחים pastrytwists על תבנית אפייה מוכנה. שאריות Rerolldough לעובי 1/8 אינץ ' ו לגזור רצועות נוספות. רצועות טוויסט placeon הכין תבנית אפייה.
יוצקים מספיק שמן זית גדולמגן כדי להגיע לעומק של 1 1/2 אינץ'.לצרף מדחום מטגנים עמוקים לצד ofpan עם נורה שקוע בשמן; שמן חום to360°F. עובד בקבוצות, מטגנים בצק twistsin שמן עד הזהב מכל הצדדים, turningoccasionally, 2 עד 3 דקות. באמצעות סלוטדספון, להעביר מאפים מטוגנים לניירות כדי לנקז. מגניב לגמרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. תאחסן טמפרטורה אטומה אטומה.
Lineanother תבנית אפייה גדולה עם parchmentpaper. להביא דבש להתבשל mediumsaucepan.
הסר מהחום. מגניב עד justwarm.
לטאטא אבקת סוכר, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה בינונית כדי להתמזג.
עבודה עם 1 מאפה מטוגן בכל פעם, לטבול מאפה לתוך דבש חם. הרם pastryand לנער בעדינות, ומאפשר עודף דבש להרטיב בחזרה למחבת.
מגלגלים מאפה בתערובת אבקהסוכר למעיל.
מקום על preparedbaking גיליון. מסדרים מאפים על מגש.
לקבלת התוצאות הטובות ביותר,לטבול את הבצק מתפתל דבש בטעם עדין, כגון פריחת תפוזים. דבש אסרטיבי flavored יהיה להציף את הפסטריואת אבקת סוכר מתובל.
סיימי את הארוחה עם כוס של מוסקטו, יין לבן מתוק. Donatellarecommends the 2007 Rivera "Piani di Tufara" Moscato di Trani, Dolce (Italy, $15). צימוקים יקרים של היין משלימים טעמים ביטרלמונד וגימור משמש. אם הבקבוק הזה לא זמין, נסה את מישל צ ' יארלו ניבול מ-2008
מוסקטו ד ' אסטי (איטליה, 16 דולר), טעמים נוצצים של פירות אבן.
כדי למנוע ציפוי שלךאצבעות בזיגוג דביק, להשתמש ביד אחת fordiping את פיתולי מאפה בדבש ואת השני לגלגל את הבצק בתערובת אבקהסוכר.