קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פלוב

פלוב
פלוב (אורז אוזבקי Pilaf) עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 4גר' של חלבון, ו 15 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם חיפשתם מנה שאינה מכילה גלוטן וטבעונית. 91 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פפריקה, מלח , בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פלוב אוזבקי , כבש אוזבקי ואפונה ירוקה, ו רגל כבש צלויה ממולאת בפלוב אוזבקי.

הוראות

1
יש לשטוף את האורז במסננת בסדר עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מעבירים אורז לקערה ומכסים במים תוך הכנת מרכיבים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים שמן על גבוה במחבת גדולה עד כמעט עישון ומערבבים גזר. מטגנים, ערבוב לעתים קרובות, עד שמן בצבע כתום גזר הם caramelized עמוק על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים בצל ומלח, מערבבים למעייל בשמן, ומטגנים עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוסיפים תבלינים ומערבבים לשלב עד ריחני, ולאחר מכן מוסיפים אורז. מערבבים לעתים קרובות עד אורז חום מעט מריח אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
יוצקים כוס אחת מים מתוקים, מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
בואו לבשל אורז במשך 15 דקות, ולאחר מכן לבדוק doneness-להוסיף מים 1/4 תוספת כוס אם אורז עדיין יבש ומבשל חשוף. מקפלים אורז על תחתית המחבת מעל כדי למנוע שריפה. פלוב נעשה כאשר אורז הוא רך אבל עדיין toothsome. מתבלים לפי הטעם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'