פלוב
פלוב (אורז אוזבקי Pilaf) עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 4גר' של חלבון, ו 15 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם חיפשתם מנה שאינה מכילה גלוטן וטבעונית. 91 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פפריקה, מלח , בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פלוב אוזבקי , כבש אוזבקי ואפונה ירוקה, ו רגל כבש צלויה ממולאת בפלוב אוזבקי.
הוראות
יש לשטוף את האורז במסננת בסדר עד שהמים זורמים.
מעבירים אורז לקערה ומכסים במים תוך הכנת מרכיבים אחרים.
מחממים שמן על גבוה במחבת גדולה עד כמעט עישון ומערבבים גזר. מטגנים, ערבוב לעתים קרובות, עד שמן בצבע כתום גזר הם caramelized עמוק על הקצוות.
מוסיפים בצל ומלח, מערבבים למעייל בשמן, ומטגנים עד להשחמה.
מוסיפים תבלינים ומערבבים לשלב עד ריחני, ולאחר מכן מוסיפים אורז. מערבבים לעתים קרובות עד אורז חום מעט מריח אגוזים.
יוצקים כוס אחת מים מתוקים, מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולכסות.
בואו לבשל אורז במשך 15 דקות, ולאחר מכן לבדוק doneness-להוסיף מים 1/4 תוספת כוס אם אורז עדיין יבש ומבשל חשוף. מקפלים אורז על תחתית המחבת מעל כדי למנוע שריפה. פלוב נעשה כאשר אורז הוא רך אבל עדיין toothsome. מתבלים לפי הטעם ומגישים מיד.