פלחי לחם איטלקי גביני
פרוסות לחם איטלקיות עם גבינה הן אולי הלחם שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח, מים חמים, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פלחי לחם איטלקיים, פלחי לחם שום גביני, ו לחם איטלקי גביני.
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה.
בואו לעמוד עד שמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת, על 5 דקות.
מערבבים תערובת שמרים עם שמן צמחי, מלח, וחצי הקמח בקערת ערבוב גדולה; מערבבים תערובת עד לא כתמים יבשים להישאר. מערבבים בקמח שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מניחים את הבצק בקערה גדולה ומשומנת קלות ופונים למעיל. מכסים במגבת ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים בצק עלה לתוך תבנית אפייה מרובע 8x8 אינץ'. מכסים את החלק העליון של הבצק עם תערובת סלט איטלקית ומפזרים כיכר עם אורגנו, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חום זהוב ואת החלק התחתון של כיכר נשמע חלול כאשר טפח, כ 30 דקות. כ 5 דקות לפני הלחם הוא סיים אפייה, מפזרים את כיכר עם קולבי-מונטריי גבינת ג ' ק; אופים עד גבינה נמסה.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.