קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פלחי תפוחי אדמה

פלחי תפוחי אדמה
פלחי תפוחי אדמה היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תפוחי אדמה, אבקת שום, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פלחי תפוחי אדמה, ג'ו ג' ו תפוחי אדמה טריזים, ו טריזי תפוחי האדמה הטובים ביותר כאן.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים שמן, רוזמרין, אבקת שום ופלפל; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
רוזמריןרוזמרין
פלפלפלפל
שמן בישולשמן בישול
3
מניחים תפוחי אדמה על תבנית עם נייר אפייה שצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מכסים ואופים בחום של 425 למשך 20 דקות. הופכים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים, לא מכוסים, 20 דקות יותר או עד להשחמה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור