פלחי תפוחי אדמה
פלחי תפוחי אדמה היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תפוחי אדמה, אבקת שום, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני, ו 30 שלם דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון 59%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פלחי תפוחי אדמה, ג'ו ג' ו תפוחי אדמה טריזים, ו טריזי תפוחי האדמה הטובים ביותר כאן.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בקערה גדולה.
מפזרים שמן, רוזמרין, אבקת שום ופלפל; לזרוק לציפוי.
מניחים תפוחי אדמה על תבנית עם נייר אפייה שצופה בתרסיס בישול.
מכסים ואופים בחום של 425 למשך 20 דקות. הופכים תפוחי אדמה.
אופים, לא מכוסים, 20 דקות יותר או עד להשחמה.