פלנדר ממולא
ממולאים סנדל לוקח מסביב 35 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 801 קלוריות, 130 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, פטריות, טימין טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 64%. נסו פלנדר ממולא, פלנדר ממולא, ו פלנדר ממולא עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון הקפיצו את הפטריות, הבצל, השום, המלח, הטימין והפלפל ב -2 כפיות שמן עד שהירקות רכים. מערבבים פירורי לחם.
מפזרים פילה במיץ לימון; מורחים באופן שווה בתערובת ירקות ומגלגלים.
מניחים את צד התפר כלפי מטה ב-11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לפלנדר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
![חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר]()
חוות מקמוריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמוריי שלנו 2012 עמק הנהר הרוסי פינו נואר נפתח בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.