קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות39
מגזין

פלפלים אדומים קלויים במרינדה

פלפלים אדומים קלויים במרינדה
פלפלים קלויים ברוטב קלויים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פלפלים נקיים, מיץ לימון בבקבוק, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פלפלים אדומים במרינדה, פלפלים אדומים במרינדה Lecho, ו פלפלים אדומים קלויים.

הוראות

1
הכן אמבט מים וצנצנות אם שימורים: אם אתה שימורים לאחסון מדף (ולא רק מצמרר במקרר), למקם מדף מהביל בתחתית סיר גדול (12-qt), להוסיף את צנצנות מייסון ריקות כי אתה תהיה באמצעות שימורים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ממלאים את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות ולהביא לרתיחה. זה לוקח זמן כדי לקבל סיר גדול של מים לרתיחה, ולכן בעוד המים הוא חימום, להמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
פלפלים משחירים, מתלה מיקום Broiler בתנור כך המשטח העליון של פלפלים להציב בתנור יהיה 4-5 אינץ ' מאלמנט חום broiler. לשפשף את פני השטח של הפלפלים עם קצת שמן זית (זה יעזור להם שלפוחית מהר יותר).
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מטאטא Preheat על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מניחים פלפלים ישירות על מדף התנור העליון, עם מחבת כדי לתפוס את הטפטוף על מדף מתחת, או מניחים על רדיד אלומיניום או מחבת מטאטא מצופה סילפט (גיליון עוגיות יהיה עיוות).
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
כמו פני השטח של שלפוחיות פלפלים להשחיר, להפוך אותם עם מלקחיים, כך שהם יהיו להשחיר על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
להשחיר פלפלים, שיטת Stovetop אם יש לך טווח גז (או גריל) אתה יכול למקם את הפלפלים ישירות על ראש הטווח, כך הלהבות ללקק את הפלפלים. לעבוד בזהירות, כך שברגע קטע אחד של פלפל מושחר, אתה הופך אותו לעבוד על צד טרי.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
אם יש לך תנור חשמלי, מחממים מחבת ברזל יצוק על גבוה ומניחים את הפלפלים במחבת, מה שמאפשר לקליפה לבעבע ולהשחיר, כך שכל הצדדים מקבלים מושחרים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר קליפה מושחרת: כאשר הפלפלים הם כל שלפוחיות מושחרות היטב, מקום בקערה לא תגובתי כיסוי. (הקיטור מהפלפלים החמים יעזור לשחרר את העורות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
לאחר הפלפלים התקררו מספיק כדי להתמודד, לעבוד איתם אחד אחד על צלחת, לקלף בעדינות את עורות מושחרים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
11
חותכים את הפלפלים לשניים ולהסיר ולהשליך את תרמילי הזרעים, הגבעולים וכל הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
מחממים מיץ לימון, חומץ לבן, שמן זית, שום ומלח, בסיר עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
לעקר את המכסים: אם שימורים לאחסון מדף, להסיר כמה מים רותחים מן הסיר של מים רותחים בשלב אחד ומניחים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
שים את המכסים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
להפיץ פלפלים ותערובת חומץ בצנצנות: השתמש מלקחיים או מרים צנצנת כדי להסיר צנצנות מייסון מהמים הרותחים בשלב 1 (אם שימורים). להפיץ את הפלפלים באופן שווה בין הקנקנים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
16
יוצקים את תערובת חומץ חם על הפלפלים כדי לכסות (נסה לוודא כמה שום מקבל בכל צנצנת).
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
17
השאר שטח ראש 1/2 אינץ ' על הצנצנות. נגב את החישוקים במגבת נייר נקייה, לחה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
18
מניחים על מכסים וטבעות (לא להדק טבעות חזק מדי).
19
בשלב זה אתה יכול לאחסן במקרר במשך כמה שבועות. אם אתה רוצה אחסון ארוך יותר, או אחסון מדף, להמשיך.
20
אמבט מים לשימורים: 
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
21
מניחים צנצנות מלאות במים רותחים על מתלה (משלב 1). (עוזר להשתמש מלקחיים וללבוש כפפות גומי עבות). מים צריכים לכסות צנצנות על ידי לפחות סנטימטר. להרתיח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
22
תן מגניב בסיר במשך כמה דקות, להסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
23
בואו להתקרר לחלוטין. אתה צריך לשמוע את הצנצנות " פופ " כמו חותם מכסים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
24
אם צנצנת אינה אוטמת, לאחסן אותו במקרר ולהשתמש עד בתוך כמה שבועות. אחרת הצנצנות צריכות להימשך שנה.