קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות76
מגזין

פלפלים ממולאים קינואה

פלפלים ממולאים קינואה
פלפלים ממולאים קינואה לוקחים בערך שעה ו-20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 308 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -12 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-382 יגידו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמזנון במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם גבינת מוצרלה, מים, חצילים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונאלי של 98% . מתכונים דומים: פלפלים ממולאים אפויים , פלפלים ממולאים עם שעועית שחורה וגבינה , ופלפלים ממולאים מקסיקני Blast Of Color .

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית אפייה עמוקה בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
צנצנות כל אחת) פטריות שלמות, סחוטותצנצנות כל אחת) פטריות שלמות, סחוטות
פחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוציםפחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוצים
9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים
2
מערבבים קינואה ומים יחד בסיר; להביא לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהקינואה רכה והמים נספגים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
4 פטריות פורטובלו גדולות, גבעול וזימים הוסרו4 פטריות פורטובלו גדולות, גבעול וזימים הוסרו
ציוד שתשתמש בו
יסודות Stonemill קינמון טחוןיסודות Stonemill קינמון טחון
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד שהם ריחניים ומעט שקופים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות2 פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
חבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנתחבילה אחת (7 אונקיות) מקרוני מרפק או טבעת, מבושלת ומרוקנת
ציוד שתשתמש בו
פלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביותפלפלים (1 אדום, 1 ירוק), חתוכים לקוביות
4
מוסיפים קישואים, חצילים ועגבנייה; מבשלים עד לריכוך קל, 3 עד 5 דקות. מערבבים רוטב עגבניות לתערובת ירקות; מכסים ומבשלים עד שהירקות מתרככים, כ-10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
מערבבים את הקינואה לתערובת הירקות. מתבלים במלח ופלפל. ממלאים פלפלים בתערובת קינואה-ירקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'2 פאונד רוטבגס, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
6
מניחים פלפלים בתבנית אפייה מוכנה. מכסים את הכלי בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
צנצנות כל אחת) פטריות שלמות, סחוטותצנצנות כל אחת) פטריות שלמות, סחוטות
פחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוציםפחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוצים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפלפלים רכים מעט, כ-18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים
8
הסר את כיסוי רדיד האלומיניום; מפזרים פלפלים עם גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרוסות סלמי דקותפרוסות סלמי דקות
ציוד שתשתמש בו
צנצנות כל אחת) פטריות שלמות, סחוטותצנצנות כל אחת) פטריות שלמות, סחוטות
9
אופים עד שהגבינה מבעבעת ונמסה, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים9 קרקרים שלמים דלי שומן קינמון גרהם, שבורים לשניים