קושיבינוני
מוכן ב22 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

פלפל אדום, אגוז & פלמייר גבינת עיזים

פלפל אדום, אגוז & פלמייר גבינת עיזים
אם יש לכם בצק עלים pack, גבינת עיזים, פלפלים קלויים מצנצנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגות קינואה עם פלפל אדום קלוי ופסטו אגוז, גבינת עיזים וביצה עלומה, פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום, ו גבינת עיזים, פלפל אדום קלוי וגבינת מק-זית קלמטן.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מרדדים את בצק עלים למלבן גדול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מורחים את גבינת העזים על המאפה. בערך לקצוץ את הפלפלים חתיכות אגוז, ואז מפזרים על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
גבינת עיזיםגבינת עיזים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
מגלגלים קצה אחד של המאפה למרכז, ואז חוזרים עם הקצה השני כדי להיפגש באמצע.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
חותכים ל 20 פרוסות, מניחים על מגש אפייה ואופים במשך 10-12 דקות עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ורוד נוצץ, יין מבעבע

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לדקלים. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "