פלפל גריל, בצל, וקאלצונה נקניק
פלפל גריל, בצל, וקאלצונה נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלפל, פלפל חריף, רוטב פיצה חדש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: טאקו נקניק חם ומתוק עם זיגוג משמש-Jalapeno, פלפל צלוי סלסה בצל אדום, נקניק עוף בגריל, פלפל, קבב בצל, ו Calzones פלפל נקניק.
הוראות
הסר בצק פיצה תוצרת בית מהמקרר; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
פרוסות בצל מעיל וחתיכות פלפל עם ספריי בישול.
מניחים ירקות ונקניקיות על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. ירקות גריל 4 דקות בכל צד או עד השחמה; נקניקיות גריל 8 דקות או עד שנעשה, הופך מדי פעם לחום מכל הצדדים.
הסר ירקות ונקניקיות מגריל; מגניב מעט.
חותכים פרוסות בצל לשניים; לחתוך חתיכות פלפל לרצועות 1/2 אינץ'.
חותכים נקניקיות באלכסון לפרוסות דקות.
מניחים את הבצק על משטח מקומח קלות; מחלקים את הבצק ל-4 מנות שוות.
מגלגלים כל חלק לתוך מלבן 9 x 5 אינץ'.
מורחים 1/4 גביע ניו יורק בסגנון רוטב פיצה באופן שווה על כל מלבן, משאיר גבול 1/4 אינץ'. מסדרים נקניק באופן שווה מעל מחצית מכל מלבן; למעלה באופן שווה עם בצל ופלפלים.
מפזרים כל קלצונה עם 1/3 כוס גבינה. מקפלים את החצי השני של הבצק מעל מילוי; הקש קצוות יחד עם מזלג לאטום.
מניחים calzones על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מעיל calzones עם ספריי בישול.
אופים ב 500 במשך 15 דקות או עד חום זהוב.
הסר מהתנור; תן לעמוד 5 דקות.
חותכים כל קלצונה לשניים; לשרת עם הנותרים רוטב פיצה בסגנון ניו יורק.