פלפל שחור תאילנדי וטופו שום
המתכון פלפל שחור תאילנדי וטופו שום מוכן בערך 1 שעה ו 5 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק נוסף, בצל, טופו חריף במיוחד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: טופו תאילנדי עם קישואים, פלפל אדום, וסיד, טופו תאילנדי עם קישואים, פלפל אדום, וסיד, ו טופו תאילנדי עם קישואים, פלפל אדום וסיד.
הוראות
חותכים את טופו לפרוסות 1/2 אינץ'. לחץ בעדינות על כל פרוסה בין מגבות נייר כדי להסיר חלק מהלחות. ואז לחתוך כל פרוסה לתוך מלבנים.
מניחים לתוך שקית ziplock.
שלב תיבול טופו בקערה קטנה ויוצקים מעל טופו. חותם תיק בעדינות להפוך אותו עד טופו מכוסה לחלוטין תיבול. (אתה יכול לעשות את זה מראש ולאפשר טופו להשרות לטעם חזק יותר, אבל זה לא חובה.) מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה או צלחת עם נייר קלף. (מזרן סיליקון יעבוד גם, אבל קלף על גיליון אפייה מתכת מעוטר מניב את הטופו crispiest ללא דבק.)
מניחים את הטופו על הקלף בשכבה אחת יחד עם המרינדה.
אופים במשך 15 דקות. הסתובב בעדינות ואפה במשך 15 דקות נוספות.
הסר מהתנור. בעוד טופו הוא בישול, קוצצים את כל הירקות ולשלב את מרכיבי הרוטב בקערה קטנה. כ 10 דקות לפני טופו נעשה, מחממים מחבת גדולה, עמוק לא מקל או ווק מעל חום בינוני גבוה. לרסס או לשפשף אותו עם שמן אם אתה רוצה, אבל זה אופציונלי. יש בערך חצי כוס מים או מרק עומד ליד.
מוסיפים את הבצל ומבשלים במשך כמה דקות עד שהוא מתחיל להיות שקוף.
מוסיפים כף מים או מרק אם זה מתחיל להידבק.
מוסיפים את הפלפל ומערבבים לדקה נוספת. לאחר מכן מוסיפים את השום והפטריות ומבשלים עוד שתי דקות, מוסיפים נוזלים על ידי כף במידת הצורך. מערבבים את הכרוב, מוסיפים כ 2 כפות של נוזל, ומכסים במהירות. לאחר דקה, מערבבים ומוסיפים נוזלים במידת הצורך. לבשל מכוסה עוד דקה ולאחר מכן להוסיף את האספרגוס וקצת יותר נוזלי. מכסים ומבשלים עד אספרגוס הוא רך-פריך, על 2 דקות.
מוסיפים את הרוטב ומבשלים עד שהוא מחומם דרך.
מגישים את הירקות עם טופו על גבי, או מערבבים את הטופו לירקות ומגישים מעל אורז או פסטה.