פנה ירקות האביב עם רוטב לימון שמנת
פנה ירקות האביב עם רוטב לימון שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לך שן שום, מרק עוף נמוך נתרן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: האביב ירקות מערבבים ומטגנים עם רוטב ג'ינג'ר לימון, באביב ירוק ירקות מערבבים ומטגנים עם רוטב לימון-ג'ינג'ר, ו פנה עם אספרגוס ורוטב שמנת לימון.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופטריות; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
להוסיף טימין ושום; לטגן 1 דקה.
מפזרים תערובת פטריות באופן שווה עם קמח; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק וחצי; מבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט.
מוסיפים אפונה, 2 כפות גבינה, קליפה, והבא 3 מרכיבים (דרך פלפל); לבשל 1 דקה או עד אפונה מחוממים היטב.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. במהלך 3 הדקות האחרונות של בישול, להוסיף אספרגוס למחבת; ניקוז.
מוסיפים תערובת פסטה לתערובת פטריות; זורקים בעדינות למעיל.
מפזרים עם הנותרים 1 כף גבינה.