קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פנה ירקות האביב עם רוטב לימון שמנת

פנה ירקות האביב עם רוטב לימון שמנת
פנה ירקות האביב עם רוטב לימון שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לך שן שום, מרק עוף נמוך נתרן, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: האביב ירקות מערבבים ומטגנים עם רוטב ג'ינג'ר לימון, באביב ירוק ירקות מערבבים ומטגנים עם רוטב לימון-ג'ינג'ר, ו פנה עם אספרגוס ורוטב שמנת לימון.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מוסיפים בצל ופטריות; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
להוסיף טימין ושום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מפזרים תערובת פטריות באופן שווה עם קמח; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במרק וחצי; מבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
מוסיפים אפונה, 2 כפות גבינה, קליפה, והבא 3 מרכיבים (דרך פלפל); לבשל 1 דקה או עד אפונה מחוממים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. במהלך 3 הדקות האחרונות של בישול, להוסיף אספרגוס למחבת; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים תערובת פסטה לתערובת פטריות; זורקים בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
מפזרים עם הנותרים 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת