פנה לבוש פסטו טוסקני עם כרוב פריך עם שום ועגבניה צלויה קרוסטיני
גשו לסופר וקנו את ריגטוני ריגייט, בטארד רב-תבואה עבה, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: מרק עדשים עם עגבניות וקייל טוסקני, ירכיים עוף צלויות עם שום פריך, ו כרוב טוסקני מגורר, סלט עגבניות ואבוקדו.
הוראות
מניחים מדף במרכז התנור. מחממים את המטגן.
מבשלים את הפסטה במים מלוחים רותחים לאל דנטה, 8 עד 10 דקות. שימו לב: להזמין ספל או על 1 1 1/2 כוסות מים בישול עמילניים רק לפני ניקוז.
מסדרים את הכרוב על מדף קירור מעל תבנית אפייה. להתלבש כרוב בקלילות עם EVOO ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן. לצלות עד פריך חרוך בקצוות, 3 עד 5 דקות.
טוסט האגוזים במחבת קטנה על חום בינוני עד ריחני.
מניחים את עשבי תיבול במעבד מזון ומוסיפים את האגוזים. ואז באח בשום, מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים גבינות ו 1/2 EVOO כוס. דופק לתוך רוטב פסטו עבה ולהתאים את התיבול.
הוסף 1 כוס מים עמילניים לפסטו. לזרוק את הפסטה ורוטב לשלב. אם הפסטה יבשה, מוסיפים את המים העמילנים 1/2 הנותרים. מקפלים במחצית כרוב פריך ומקשטים עם שאר.
מגישים עם קרוסטיני עגבניות צלויות.
מסדרים את העגבניות על תבנית אפייה ושמלה עם טימין, מלח ופלפל טפטוף עם EVOO. לצלות עד חרוך בקצוות, 10 דקות. קוצצים את העגבניות ואת השמורה.
ממש לפני ההגשה, לטחון את הטוסט בכל צד,לשפשף עם שום לחתוך, לטפטף עם EVOO העליון טוסט עם עגבניות קצוצות, צלוי.