פניני שרימפס יווני עם פסטו, פטה ועגבניות מיובשות
מתכון שרימפס יווני פניני עם פסטו, פטה, ועגבניות מיובשות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-849 אמרו שזה היה במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו פסטו, עגבניות מיובשות בשמן, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את העיתונות פניני בינוני גבוה heat.In קערה בגודל בינוני, לזרוק את השרימפס בשמן כדי לצפות אותו. מתבלים את החסילונים קלות במלח ופלפל.מסדרים את השרימפס בשכבה אחת על הגריל (לעבוד בקבוצות במידת הצורך) ולסגור את המכסה. גריל השרימפס עד שהם מבושלים דרך ואטום, כ 2 דקות. נתק את הגריל, ובעוד שהוא עדיין חם, לגרד בזהירות את כל שרימפס מבושל על עם מגרד גריל. לאחר הגריל הוא מגניב, לנקות את הסורגים.מחממים את העיתונות פניני לחום בינוני גבוה.עבור כל כריך: פיצול חלק ג ' בטה כדי ליצור חצאים העליון והתחתון.
מורחים שכבה דקה של פסטו בתוך כל חצי ג ' בטה. על חצי שכבת שרימפס התחתון, פטה, עגבניות מיובשות, ובזיליקום. סגור את הכריך עם חצי ג ' בטה העליון.גריל שני פנינים בכל פעם, עם המכסה סגור, עד הגבינה מתרככת והג ' בטה קלוי, 3 עד 4 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.