פניר תרד וטופו
Paneer תרד וטופו נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו jalapeño צ'ילה, jalapeã±o צ' ילה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פניר תרד וטופו, פאלאק פאניר (תרד הודי ופניר), ו פאלק פאניר (Paneer תרד) (מתכונים דומים).
הוראות
קוביית הטופו לחתיכות בגודל של קוביית סוכר או קצת יותר קטן. מביאים 6 כוסות מים לרתיחה, מוסיפים 1 כפית מלח ומורידים את החום לרתיחה.
מוסיף את טופו, לכבות את החום, ולהשאיר למשך 4 או 5 דקות.
יוצקים לתוך מסננת לנקז. (אם השתמשת טופו רך, להסיר אותו עם כפית מחוררת.) להפריש.
קיטור התרד עד נבול, ואז להסיר אותו ללוח חיתוך וקוצצים. כאשר קר מספיק כדי להתמודד, לסחוט את המים העודפים.
שים את הצ 'ילי, ג' ינג ' ר, שום ובצל במעבד מזון, ולעבד עד קצוץ דק.
מחממים את הגהי או החמאה במחבת לא דביקה, מוסיפים את תערובת הבצל ומבשלים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
הוסף 1 כפית מלח, כמון, אגוז מוסקט, קאיין, ו 1 כוס מים.מבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן להחזיר את התערובת למעבד המזון, להוסיף את התרד, פירה.
להחזיר את התערובת למחבת, להוסיף את חצי וחצי ואת טופו, ומבשלים במשך כ 5 דקות. כבה את החום ומערבבים ביוגורט.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מזה לא יכול להיות טופו! מאת דבורה מדיסון. Copyright (c) 2000 by Deborah Madison. Published by Broadway Books.הבישולים הצמחוניים של דבורה מדיסון לכולם ו-The Savory Way, כל אחד מהם זכה בפרס Julia Child Cookbook Of The Year של ה-IACP. בישול צמחוני לכולם גם קיבל פרס ג ' יימס בירד, כמו גם טעמים מקומיים, הספר האחרון שלה. היא גם המחברת של מועמד פרס ג ' יימס בירד זה לא יכול להיות טופו! וספר הבישול של הירוקים, שהוא עכשיו קלאסי. היא גרה בגליסטאו, ניו מקסיקו.