קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פני של דיאן רוסן וורטינגטון עם ברוקולי צלוי וגרמולטה פיסטוק

פני של דיאן רוסן וורטינגטון עם ברוקולי צלוי וגרמולטה פיסטוק
פני של דיאן רוסן וורטינגטון עם ברוקולי צלוי וגרמולטן פיסטוק הוא טבעוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 619 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ברוקולי, פנה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו פנה עם אגוזי לוז גרמולטן וברוקוליני צלוי, Butternut פנה קלוי עם פיסטוק פסטו, ו Pepitan ורוטב פיסטוק עם סקווש קלוי ודגנים שלמים פנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הפיסטוקים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד ריחני ופשוט הופך חום. מגניב, בערך לקצוץ, ולהעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מערבבים עם גרידת לימון, שום ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
בינתיים, לזרוק את הברוקולי עם 2 כפות של שמן זית ומלח ופלפל ולהתפזר על תבנית אפייה גדולה בשכבה אחת. צולים במשך 20-25 דקות, עד חום קל ומתחיל לפריך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הסר מהתנור ומפזרים מיץ לימון ועדיין חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בעוד הברוקולי מתבשל, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את הפסטה עד אל דנטה ולנקז, בהזמנת 1 כוס מים לבישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
החזירו את הפסטה לסיר והוסיפו את הברוקולי, את רוב הגרמולטה פיסטוק, ואת שאר שמן הזית. לזרוק היטב לשלב, הוספת מי פסטה לפי הצורך כדי ליצור רוטב צמיג. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומחלקים בין קערות. למעלה עם כל גרמולטה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר