אגוזי לוז Panforte יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 3855 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 170 גרם של שומן למנה. אם יש לך כל מטרה קמח, חמאה, קליפת תפוז מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Panforte אגוזי לוז, Panforte, ו Panforte (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתלה מיקום במרכז התנור; מחממים ל 149°. חמאה 9 אינץ ' קוטר המחבת springform. שורה תחתונה וצדדים עם נייר קלף; נייר חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת Springform
תנור
2
מערבבים הראשון 16 מרכיבים בקערה גדולה, זורק חתיכות פירות נפרדים. מביאים דבש, סוכר וחמאה להרתיח בסיר קטן, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פירות
דבש
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
3
מניחים מדחום ממתקים בתערובת, הטיה לנורה לשקוע, ומבשלים עד רושמים מדחום 117° עד248, ערבוב מדי פעם, כ 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מדחום מטבח
4
יוצקים סירופ על תערובת אגוז; מערבבים כדי להתמזג. מיד להעביר תערובת למחבת מוכנה; החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים עד מבעבע מעט בקצוות העליון נראה יבש, כ 55 דקות. מגניב לגמרי במחבת על מתלה. כיסוי; לתת לעמוד לילה בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
6
שחרר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר נייר מהצדדים ותחתית של panforte.
8
מניחים panforte על קרטון עגול. (ניתן לעשות 3 שבועות קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)