קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פנקייק יוגורט יווני

פנקייק יוגורט יווני
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לביבות יוגורט יווניות. מתכון צמחוני זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 260 קלוריות. אם יש לכם סודה לשתייה, אחוז יוגורט יווני, אפרסק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 53 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. נסו פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייק הבריא ביותר שאי פעם הכנתי}, פנקייק יוגורט יווני, ו פנקייק יוגורט יווני עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הביאו את מיץ האננס והאוכמניות לרתיחה בסיר קטן. מבשלים עד שהאוכמניות מתרככות וקופצות והמיץ מסמיך וסירופי, בערך 15 דקות. מערבבים פנימה את האפרסקים ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש ומניחים בצד.
3
בינתיים מקציפים את היוגורט, הביצים, הסוכר והגרידה בקערה גדולה עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים יחד את הקמח, הסודה לשתייה ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה ומקפלים לתערובת היוגורט עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים מחבת טפלון גדולה או מחבת על אש בינונית ומצפים בתרסיס בישול. עובדים בקבוצות, יוצקים את הבלילה בערך 1/4 כוס בכל פעם, ומרווחים באופן שווה את הלביבות, על המחבת או המחבת. מבשלים עד שהצמרות מבעבעות ונראות יבשות מעט, 2 עד 3 דקות, ואז הופכים בזהירות ומבשלים עד להזהבה ומבושלים, 2 עד 3 דקות נוספות. חזור על הפעולה עם עוד תרסיס בישול ואת הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים את הלביבות חמות עם רוטב האוכמניות-אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו