פנקייק יוגורט יווני
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לביבות יוגורט יווניות. מתכון צמחוני זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 260 קלוריות. אם יש לכם סודה לשתייה, אחוז יוגורט יווני, אפרסק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 53 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 56%. נסו פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייק הבריא ביותר שאי פעם הכנתי}, פנקייק יוגורט יווני, ו פנקייק יוגורט יווני עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו את מיץ האננס והאוכמניות לרתיחה בסיר קטן. מבשלים עד שהאוכמניות מתרככות וקופצות והמיץ מסמיך וסירופי, בערך 15 דקות. מערבבים פנימה את האפרסקים ומבשלים עוד 5 דקות.
בינתיים מקציפים את היוגורט, הביצים, הסוכר והגרידה בקערה גדולה עד לאיחוד.
מערבבים יחד את הקמח, הסודה לשתייה ו 1/2 כפית מלח בקערה קטנה ומקפלים לתערובת היוגורט עד לאיחוד.
מחממים מחבת טפלון גדולה או מחבת על אש בינונית ומצפים בתרסיס בישול. עובדים בקבוצות, יוצקים את הבלילה בערך 1/4 כוס בכל פעם, ומרווחים באופן שווה את הלביבות, על המחבת או המחבת. מבשלים עד שהצמרות מבעבעות ונראות יבשות מעט, 2 עד 3 דקות, ואז הופכים בזהירות ומבשלים עד להזהבה ומבושלים, 2 עד 3 דקות נוספות. חזור על הפעולה עם עוד תרסיס בישול ואת הבלילה שנותרה.
מגישים את הלביבות חמות עם רוטב האוכמניות-אפרסק.