פנקייק שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק שוקולד. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם אבקת קקאו, חלב, סודה לשתייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אוהבי שוקולד פאדג'בראוני פנקייק עם רוטב קלואה שוקולד, פנקייק שוקולד צ'יפס – פחמימות נמוכות וללא גלוטן, ו מבחן שוקולד חלב {: פנקייק משי שוקולד}.
הוראות
בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, קקאו, סוכר, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה. בקערה בינונית, להקציף ביצים, חמאה מומסת וחלב.
יוצקים מרכיבים נוזליים לתוך יבש ומערבבים בעדינות עד הבלילה הוא רק רטוב (יהיו כמה גושים).
ממיסים חתיכה קטנה של חמאה במחבת גדולה שאינה מקל על חום בינוני. זרוק 2 כפות ערמות הבלילה במחבת חמה להתפשט לתוך 2 1/2 אינץ ' דיסק. דיסקי שטח 2 סנטימטרים זה מזה. מבשלים עד בועות טופס מעל כולו, על 30 שניות. באמצעות מרית חסינת חום, שאינה מקל, פנקייק להעיף בזהירות ולהמשיך לבשל עד הסוף, 15 עד 30 שניות יותר.
בסיר קטן, מחממים חלב רק כדי לחמם.
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד לקבלת חלקה.