פנקייק תנור טרי-ברי
פנקייק בתנור טרי-ברי עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 253 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך ביצים, סירופ מייפל וסוכר ממתקים, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מקפיא לתנור מאפינס ברי, פנקייק תנור נפוח, ו פנקייק תנור גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 425 מעלות.
בעדינות לשלב את פירות יער וסוכר בקערה קטנה ולהניח בצד בזמן שאתה עושה את הפנקייקים.
מקום 4 (6-7 אינץ') מנות גראטן בודדים על שני מחבתות.
מניחים 1 כפית חמאה בכל מנה מוקרמת ומניחים בצד.
מניחים את הביצים בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk והכה במהירות בינונית עד מעורב.
מוסיפים את החלב ומשלבים. מוסיפים לאט את הקמח, וניל, גרידת תפוזים, 2 כפות חמאה מומסת, ואת המלח ומערבבים רק עד חלקה.
מקציפים ביד אם התערובת גבשושית.
מניחים את מנות gratin בתנור במשך 3 דקות, עד החמאה חמה תוססת. ודא שהחמאה מכסה את החלק התחתון של כל מנה. מיד לחלק את הבלילה באופן שווה בין מנות gratin ואופים במשך 12 עד 14 דקות, עד נפוחות קלות השחמה. מחלקים את פירות יער בין המנות, טפטוף עם סירופ מייפל, אבק עם סוכר של ממתקים, ומגישים חם.