קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פסטה אלה קרבונרה

פסטה אלה קרבונרה
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו Pastan alla Carbonara, בייקון וביצה פסטה של כורה פחם: Rigatoni alla Carbonara, ו ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת עבור הפסטה. במחבת גדולה, מחממים את השמן עד לעישון קל על חום בינוני, ואז מבשלים את guanciale או pancetta עד פריך, על 6 דקות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
זרוק את הפסטה לתוך המים ומבשל עד "אל דנטה" על פי הוראות החבילה. כמו הפסטה מתבשלת, לחמם קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את החלמונים בקערה יחד עם שלושה רבעים של תערובת הגבינה יחד עם פלפל הקרקע. השתמש מקצף תערובת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מסננים את הפסטה, שומרים כוס קטנה של מי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מוסיפים את הפסטה החמה המנוקזת, המהבילה לתוך הקערה עם הביצים, יחד עם מעט ממי הפסטה, זורקים היטב כדי לבשל קלות את הביצים ומעייפים את הפסטה בתערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיף את guanciale החם או pancetta, ולזרוק שוב לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
7
מגישים את הפסטה בקערות בודדות עם קומץ פטרוזיליה ושאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה