פסטה אפויה עם תרד, לימון וגבינה
פסטה אפויה עם תרד, לימון וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -33 דקות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. מתכונים דומים: אפוי שלוש גבינה לימון פלפל פסטה, פסטה אפויה עם תרד וריקוטה, ו פסטה לימון עם תרד.
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים במשך 8 דקות או עד כמעט אל דנטה, השמטת מלח ושומן.
בואו לעמוד במשך 2 דקות או עד wilts תרד.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל; מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיף קמח ושום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב ויין; לבשל 8 דקות או עד רוטב רותח ומתעבה, ערבוב כל הזמן. מערבבים 3/4 כוס גבינה, מלח, וקליפה.
הסר מהחום; מערבבים בפלפל.
מוסיפים תערובת פסטה לתערובת בצל, וזורקים בעדינות למעיל.
כפית את תערובת הפסטה לתוך זכוכית 13 x 9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית מצופה ספריי בישול.
מפזרים חצי פירורי לחם panko מעל פסטה, העליון באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה.
מפזרים את המחצית הנותרת של פירורי לחם panko על גבי גבינה.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד השחמה תוסס.