פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה
פסטה בצורת צינור עם גואנצ'ילה: בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.74 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1119 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם עלי טימין, שמן זית, פקורינו רומנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פסטאן אל 'אמטריצ' יאנה עם גואנצ'ילה, בוקאטיני עם רוטב עגבניות פיקנטי (בוקאטיני אל 'מטריצ' יאנה), ו בוקאטיני אל ' מטריציאנה.
הוראות
1
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בתבנית מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ 'מניחים את פרוסות הגואנצ' ילה בשכבה אחת ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שרוב השומן הועבר מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוציאים את הבשר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
השלך מחצית מהשומן מהתבנית, והשאיר מספיק לציפוי, ובשל את פתיתי השום, הבצל והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את שלושת המרכיבים הללו בתבנית, מוסיפים את הגואנסיאלה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה למשך 5 דקות, עד שהבצל, השום והגואנסיאלה חומים זהובים בהירים. מתבלים במלח ופלפל. אתה יכול להוסיף שמן זית כתית אם יש צורך לשמור על ארומטים מן הבוער.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Guanciale
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את רוטב העגבניות, מנמיכים את האש ומניחים להתבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
7
מבשלים את הבוקאטיני במים הרותחים לפי הוראות החבילה, עד שהם רכים אך עדיין אל דנטה, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקטיני
1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לרוטב רותח. הגבירו את החום לגובה וזרקו למעיל. מחלקים את הפסטה בין 4 קערות פסטה מחוממות. למעלה עם גבינת פקורינו מגוררת טרי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
10
מוסיפים את הבצל והשום, ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
11
מוסיפים את הטימין והגזר, ומבשלים 5 דקות נוספות, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מוסיפים את העגבניות והמיץ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב לעיתים קרובות. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.