פסטה דיאבלו עם שרימפס עטוף בייקון
פסטה דיאבלו עם שרימפס עטוף בייקון עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל 793 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו בירה בירה, בייקון, שרימפס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 47%. נסו פסטה דיאבלו עם שרימפס עטוף בייקון, בורגר דיאבלו דיאבלו דיאבלו של סאני, ו שרימפס עטוף בייקון עבור מתכונים דומים.
הוראות
במעבד מזון גדול מערבבים את הצ ' יפוטלס, השום, ווסטרשייר, העגבניות, הבירה והכוסברה.
מוסיפים את המחית למחבת טפלון ומחממים עד שהרוטב מבעבע.
מכינים 2 מנות בכל פעם, מחממים 1 חמאת מקל עם 2 כפיות הבנרו במחבת גדולה. כשהחמאה נמסה מוסיפים שליש מהפסטה ושליש מרוטב הדיאבלו.
מערבבים יחד למשך 20 שניות, מסירים מהאש ושומרים. חזור על 2 פעמים נוספות.
למעלה עם 1 שרימפס עטוף בייקון למנה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מניחים את הבייקון על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד שהוא חצי מבושל, 8 עד 10 דקות.
תנו לבייקון להתקרר לטמפרטורת החדר.
עוטפים כל שרימפס בפרוסת בייקון 1 ומאבטחים בעזרת קיסם. צולים עד שהשרימפס מבושל לחלוטין והבייקון פריך, 2 עד 3 דקות.