פסטה וירקות ברוטב לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסטאן וירקות עם רוטב לבן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא ברוקולי, מלח, חומוס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חומיות ללא אלרגן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו פסטאן ירקות ברוטב לבן / easy veg pastan ברוטב לבן, פסטה וירקות ברוטב כוסברה, ו פסטה עם ירקות ורוטב אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
תוסיף אותם לפסטה. בעוד הפסטה והירקות מתבשלים, להפוך את הרוטב: לשלב בסיר בינוני את חלב הסויה. שום, עשבי תיבול, ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 3 דקות או עד הפסטה נעשית.
מוסיפים 1/2 כוס של מי בישול פסטה ושמרים תזונתיים. מערבבים את העמילן לתוך 1/4 כוס מים קרים ולהוסיף אותו לרוטב, ערבוב היטב. להגביר את החום ולבשל עד שהרוטב רותח ומתעבה מעט. בדוק תבלינים ולהוסיף מלח לפי הטעם.
יוצקים את הרוטב על הפסטה והירקות ומערבבים בעדינות למעיל. אם הפסטה צריכה יותר לחות, מוסיפים מעט ממי הפסטה השמורים.
מפזרים פתיתי פלפל אדום נוספים אם תרצה ומגישים מיד.