Pastan E Fagioli i is a חלב חינם ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שום, סלרי, חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו 30 דקות פסטאן ומרק שעועית כליות (Pastan E Fagioli), Pastan e Fagioli (פסטה איטלקית ומרק שעועית), ו Pastan E Fagioli con Salsicce (פסטאן ושעועית עם נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסננים את השעועית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
2
בקומקום גדול מחממים את השמן מעל חום מתון עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 5 דקות.
מוסיפים עגבניות, שעועית, מניית בקר, טימין, עלה דפנה ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תוספות, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
להעביר 1/2 כוס השעועית למעבד קטן או בלנדר ו מחית. להחזיר שעועית לסיר ולהתבוסס עם מלח ופלפל לפי הטעם. מביאים נוזלים לרתיחה ומוסיפים פסטה. מבשלים עד פסטה מכרז, על 6 דקות.