פסטה נורמה
פסטה נורמה יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בזיליקום, סלטה ריקוטה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), Pastan Alla נורמה, ו Pastan Alla נורמה.
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית עד לעישון.
מוסיפים בצל ושום וקריר עד רך עדיין לא השחמה, על 5 עד 6 דקות.
מוסיפים חצילים ומבשלים, ערבוב באופן קבוע עד מרכך קלות השחמה, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים עגבניות, בזיליקום ותימין ומביאים לרתיחה. מבשלים 15 דקות ועונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרתיחים פסטה על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מסננים היטב ושופכים פסטה חמה למחבת עם תערובת חצילים. לזרוק מעיל ומגישים מיד, כפיות ריקוטה סלטה על כל חלק.