פסטה סקמפי שרימפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס Scampi פסטן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 707 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שרימפס, מלח, פתיתי פלפל אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 2448 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו שרימפס Scampi פסטה, פסטה חסילוני לימון, ו שרימפס ריבוני ופסטה סקמפי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים לרתיחה.
בינתיים, שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז שרימפס מטוגנים, מתהפך פעם אחת, עד רק מבושל דרך, על 2 דקות, ולהעביר עם כפית מחוררת לקערה גדולה.
מוסיפים שום לשמן שנותר במחבת יחד עם פתיתי פלפל אדומים, יין, מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
מוסיפים חמאה למחבת, מערבבים עד שנמסו, ומערבבים שרימפס.
לבשל פסטה במים רותחים עד רק במכרז, על 3 דקות. להזמין 1 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת. לזרוק פסטה היטב עם תערובת שרימפס ופטרוזיליה בקערה גדולה, הוספת כמה מי בישול שמורים במידת הצורך כדי לשמור על לח.