קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות51
מגזין

פסטה עם ארטישוק ו רוגט

פסטה עם ארטישוק ו רוגט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם ארטישוק ו Rouget. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 553 קלוריות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך פטוצ'יני, לימונים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Le Rouget, נקניק ושרימפס ברוטב לימון, ו פסטה עם ארטישוק.

הוראות

1
לסחוט את הלימונים לתוך קערה גדולה של מים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים לקצץ את כל אבל 1/2 אינץ ' של גזע. באמצעות סכין חדה, לחתוך את העלים בחלק העליון של הלב. לקלף את הבסיס ואת הגבעול. באמצעות כפית קטנה או כדור מלון, לגרוף את לחנוק פרוותי.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מלוןמלון
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הארטישוק למים וחוזרים עם הארטישוקים הנותרים. חותכים דק את לבבות הארטישוק ומחזירים אותם למים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 1/4 כוס ועוד 2 כפות שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים את הארטישוקים ומתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
6
מוסיפים את הארטישוקים למחבת ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה כתמים בקושי רך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
8
מוסיפים את העגבניות וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה, מנפצים את העגבניות, עד שהארטישוק רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
9
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מסננים את הפסטה, בהזמנת 3/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול למחבת ומבשלים, משליכים, עד הנוזל נספג כמעט, על 2 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות עד מנצנץ. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים מעל חום גבוה, הופך פעם אחת, עד פריך מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
להעביר את הפסטה למגש גדול ולסדר את הדגים על גבי, צד העור למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
מגישים מייד.