פסטה עם בצל מקורמל, עגבניות, פטרוזיליה וזיתים
פסטה עם בצל מקורמל, עגבניות, פטרוזיליה וזיתים דורשת בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 618 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיפים, שמן זית כתית מעולה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית מעולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת הבוקר כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 73%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פסטה עם בצל מקורמל, עגבניות, פטרוזיליה וזיתים, פיצה קלה עם עגבניות מיובשות, בצל מקורמל, זיתים ופירורי לחם (טבעוני), ו פיצה עם בצל מקורמל, פטה וזיתים.
הוראות
הביאו סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פסטה ומבשלים לפי הוראות החבילה; מסננים.
בינתיים מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם 12 דקות או עד שהבצל מזהיב ורך מאוד. מערבבים עגבניות, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהעגבניות מתחילות לנבול.
מוסיפים זיתים; מבשלים 30 שניות. מוסיפים פסטה הנותרים 2 כפות שמן; מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, על 1 דקה או עד התערובת מחוממת דרך.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה גבינה, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מגישים פסטה חמה או בטמפרטורת החדר.