פסטה עם נקניק, עגבניות ופלפלים קלויים
המתכון פסטה עם נקניק, עגבניות ופלפלים קלויים ניתן להכין בערך 30 דקות.. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 804 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה, בזיליקום, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: פיצות בגריל עם נקניק, פלפלים, עגבניות קלויות ומוצרלה, אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות, ו אורזו עם נקניק, פלפלים ועגבניות.
הוראות
מחממים סיר גדול של מים מלוחים (1 כף מלח לכל 2 ליטרים של מים) לרתיחה.
מחממים את הנקניק, מוסיפים שום, פלפלים אדומים קלויים, צלפים וזיתים: בעוד המים מתחממים, מכינים את הנקניק והפלפלים.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה בחום בינוני.
מוסיפים את הנקניק, שוברים אותו לחתיכות עם האצבעות כשמוסיפים אותו למחבת או עם כף עץ ברגע שהוא במחבת.
כאשר הנקניק מתחיל להשחים, מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מערבבים את הפלפלים האדומים הקלויים, צלפים וזיתים. אם מי הפסטה עדיין לא רותחים, הסירו את המחבת מהחום.
מבשלים את הפסטה: ברגע שמי הפסטה רותחים, מוסיפים את הפסטה לסיר.
מוסיפים עגבניות ובזיליקום קצוצים לתערובת נקניק: כאשר הפסטה כמעט נעשית, להגדיל את החום גבוה על מחבת sauté וכאשר תערובת הנקניקיות מתחילה לרחוש, מוסיפים את העגבניות הקצוצות ובזיליקום. לזרוק לשלב ולהוריד את החום בינוני נמוך.
מערבבים תערובת פסטה ונקניקיות:
מסננים את הפסטה ומניחים אותה בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת הנקניקיות לקערה וזורקים לשלב.