פסטה עם עגבניות טריות ותירס
אם יש לך גבינת פרמזן, עגבניות, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . מתכונים דומים: פסטה עם תירס ועגבניות טריים, פסטה עם כוסברה חלפיניו פסטו, תירס טרי ועגבניות, ו פסטה עם פסטו, עגבניות טריות, עגבניות מיובשות, עוף וגבינת מוצרלה.
הוראות
בסיר גדול עם מים מומלחים רותחים לבשל פסטה עד אל דנטה.
בינתיים, בקערה גדולה מקציפה יחד את שמן הזית, חומץ יין אדום, בזיליקום יבש.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים את העגבניות, גרעיני תירס, בצל ירוק.
בואו לשבת במשך 5 עד 10 דקות.
לזרוק פסטה עם תערובת עגבניות.
מפזרים גבינת פרמזן מגוררת.
מקשטים עם בזיליקום טרי, אם תרצה.