פסטה עם פסטו אפונה וכדורי טונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה עם פסטו אפונה כדורי טונה. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 60 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 1098 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, מלח ופלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כדורי טונה עם אפונה & פסטה תירס, פסטו טונה גביני, ו סלט פסטה טונה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הטונה, בצל, חרדל, מיץ ליים, ביצים, אבקת שום, מלח, פלפל ופירורי הלחם לקערה ערבוב בינוני ומערבבים לשלב.מחלקים את התערובת לתוך כדורים ומניחים בצד על מחבת מרופדת קלף. אפשר לנוח במשך 15 דקות.
מחממים מספיק שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת על אש בינונית.
מוסיפים את כדורי הטונה ומבשלים 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר. הגדר aside.To הפוך את אפונה-פסטו: דופק יחד את האפונה, אסיאגו, שום ואגוזים במעבד מזון. עם ריצת המכונה, מוסיפים לאט את שמן הזית עד בשילוב טוב.מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
העברה לקערה קטנה ולהגדיר aside.To הפוך את הפסטה: להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
הוסף את 2 Tbs. מלח והפסטה למים הרותחים. לבשל, ערבוב מדי פעם כדי למנוע דבק, עד אל דנטה, על פי הוראות החבילה.
ניקוז, שמירה על 1/2 כוס הבישול water.In קערת הגשה, לערבב 1/4 כוס של מי הבישול עם 2 כוסות של פסטו. אחסן את השאר לשימוש נוסף.
מוסיפים את הפסטה סחוטה וזורקים לשלב.
הוסף כמה שיותר מי בישול הנותרים לפי הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מגישים עם כדור טונה על גבי.